Leren én werken in een inspirerende omgeving

Ben je nog op zoek naar een inspirerende omgeving om iets te organiseren voor je bedrijf?  Hou jij ook van sfeer en gezelligheid? Lees hier meer over hoe we dat samen met jouw donaties kunnen realiseren.

IWerken met fantastisch zicht op het Galgenweel
Free Wifi hebben we al. Een beamer, whiteboard, geluidsinstallatie zoeken we nog, zodat Tante Francine in 1 oogopslag kan omgetoverd worden in een vergaderzaal, opleidingslokaal, seminarie ruimte.  RYCB-zeilschool, de klasse-organisaties maar ook bedrijven kunnen hier dan professioneel bezig zijn. Werken kan niet plezanter!

Sfeer en gezelligheid : een 10 !
Creatieve leden gaan al aan de slag om kussens te maken van oude zeilen en een originele wanddecoratie te voorzien. De oude TL-lampen brengen we met plezier naar het containerpark 😉. Help jij ons mee om Tante Francine van sfeervolle én toffe verlichting te voorzien?    

We zijn fier op onze naam én wimpel
Eens de renovatie klaar, mag onze clubnaam én wimpel niet ontbreken. Doneer jij mee voor de belettering en club wimpel op de buitengevel?

Hoe doneren?
Je kan hier een keuze maken uit vaste bedragen óf je kan een vrij bedrag doneren.

Liever een sponsoring via je bedrijf of gewoon een donatie rechtstreeks? Neem contact op met galgenweel@rycb.be of 0475 84 80 77. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden.

Dankjewel!

Alle verstrekte informatie is louter informatief en niet bindend, wijzigingen of zetfouten voorbehouden (K55tris/99).