Comfort voor én na het zeilen

Hou je van een lekkere warme douche na het zeilen? Heb jij ook een hekel aan die mega grote afwas na een BBQ? Lees hier meer over hoe we dat samen met jouw donaties kunnen verbeteren. 

Een bevallige assistent (m/v/x) voor de afwas gezocht
Een gekend fenomeen : BBQ gedaan? Oeps .. de afwas blijft staan.. Om dat op te lossen, dromen we van een heuse professionele vaatwas mét toebehoren. Ook een flexibele keukenkraan, nieuwe handdoeken en een enthousiaste afwasser gezocht. Of is deze laatste niet meer nodig na jouw gulle 🙏🏻 gift voor onze vaatwas?

Comfort voor én na het zeilen
Gedaan met koud water douches. Tante Francine heeft ook gedacht aan hedendaags comfort : uitgeruste douches en comfortabele kleedkamers. Om het helemaal af te maken, hebben we jouw donatie nodig voor oa zitbanken, kleerhangers, handdoekdrogers, lockers en spiegels

Toilet bezet? 
Dat zou wel eens wat meer kunnen voorvallen met het nieuwe sanitair van Tante Francine. Om het helemaal netjes in orde te brengen, vragen we jouw steun voor o.m. wc-rolhouders, afvalbakjes, wc-borstels, zeepdispensers, spiegels en allerlei.

Hoe doneren?
Je kan hier een keuze maken uit vaste bedragen óf je kan een vrij bedrag doneren.

Liever een sponsoring via je bedrijf of gewoon een donatie rechtstreeks? Neem contact op met galgenweel@rycb.be of 0475 84 80 77. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden.

Dankjewel!

Alle verstrekte informatie is louter informatief en niet bindend, wijzigingen of zetfouten voorbehouden (K55tris/99).