Gezellig samenzijn en ontmoeten

Zit je liever voor dan achter de toog? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Lees hier meer over hoe we dat samen met jouw donaties kunnen realiseren. 

Een snelle én lekkere hap na het zeilen
Tante Francine zorgt ook graag voor wat lekkers na een training of wedstrijd, of om gewoon met leden samen te genieten. Geniet je graag mee? Met jouw steun kunnen we oa BBQ, kookvuur, ijskast, dampkap, microgolf, keukenkasten, waterkoker, croque toestel en keukengerei allerlei kopen.

Bijbabbelen aan de toog
Zit je liever vóór dan achter de toog 😉? Dan kan je Tante Francine steunen met een donatie voor oa nieuwe barkrukken, een gezellig toogmeubel, ingerichte wand met kasten en hangrekjes voor glazen, allerlei schoteltjes voor wat lekkers, glazen voor allerlei soorten dranken, enzovoort

Gezellig samenzijn en nieuwe leden ontmoeten
Laat slecht weer je niet tegenhouden om te komen supporteren voor een zeilwedstrijd, je kind te zien zeilen op het Galgenweel, of gewoon gezellig samen te zijn en je zeilpassie te delen. Steun Tante Francine zodat je nu ook beschut binnen kan genieten van het prachtige zicht op het Galgenweel. Stoelen, tafels, gezellige zithoek met salontafeltje mogen hier zeker niet ontbreken.

Koffie zwart of met melk en suiker?
Toch heerlijk de dag starten met dampende koffie. Tante Francine kan hiervoor zorgen met jouw hulp : doneer je mee voor een heuse koffiemachine met alles op en aan? Wij zorgen voor het speculoosje bij de koffie.

Hoe doneren?
Je kan hier een keuze maken uit vaste bedragen óf je kan een vrij bedrag doneren.

Liever een sponsoring via je bedrijf of gewoon een donatie rechtstreeks? Neem contact op met galgenweel@rycb.be of 0475 84 80 77. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden.

Dankjewel!

Alle verstrekte informatie is louter informatief en niet bindend, wijzigingen of zetfouten voorbehouden (K55tris/99).